24SevenOffice valgt av DowJones og Avise Partners til Euro Tech Showcase 2008
Gå tilbake

24SevenOffice valgt av DowJones og Avise Partners til Euro Tech Showcase 2008

5. november 2008

24SevenOffice ASA, som har sitt norske hovedkontor på Bryn-Helsfyr i Oslo, er av Dow Jones og Avise Partners i USA forhåndsutvalgt etter en grundig vurdering av over 700 europeiske teknologibedrifter med sterkt vekstpotensial på det amerikanske markedet til å delta på Euro Tech Showcase 18. til 19. november.

24SevenOffice har i følge en pressemelding blitt forhåndsutvalgt av en komité bestående av toppledere i amerikanske teknologibedrifter og venture capitalist-selskaper i Silicon Valley. Komiteen har etter en grundig vurdering av over 700 europeiske teknologibedrifter med sterkt vekstpotensial på det amerikanske markedet invitert 24SevenOffice til å delta i the Euro Tech Showcase i Redwood City, California 18. til 19. november.

Konferansen gjennomføres i samarbeid med Dow Jones og sponses blant annet av the State of
California, Microsoft og Business Wire.

– Vi ser en jevnt høy etterspørsel blant amerikanske teknologiselskaper etter sterke europeiske selskaper innen teknologi sektoren. Selv California med sin ledende posisjon innen teknologi ser at det stadig vokser frem sterke teknologibedrifter i Europa. 24SevenOffice vil sammen med de andre europeiske selskapene presentere det beste Europa har å by på innen teknologi på the Euro Tech Showcase, sier Jean-Bernard Guerree, Managing Director i Avise Partners.

The Euro Tech Showcase er en konferanse som bringer 50 av de mest fremtidsrettede europeiske teknologibedrifter med stort potensiale sammen med ledende amerikanske teknologiaktører. De utvalgte bedriftene kommer fra hele Europa og fra flere teknologisektorer som telecom, internett, underholdning, media og forretningssystemer.

Toppsjefer i blant annet Microsoft, Cisco, Intel, Google, Adobe, HP samt ledende venture
capitalist selskaper i Silicon Valley vil delta på konferansen.

– Veksten innen software- og service-markedet generelt og 24SevenOffice som ett av
børsens raskest voksende IT selskaper, kombinert med vår ledende posisjon innen Ajax
teknologi, har fått oss gjennom nåløyet, forteller Ståle Risa, COO i 24SevenOffice ASA i pressemeldingen.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email