14 virksomheter forlenger leieavtalen på Bryn-Helsfyr
Gå tilbake

14 virksomheter forlenger leieavtalen på Bryn-Helsfyr

17. februar 2014

Bryn-Helsfyr-samarbeidet melder om forlengede leieavtaler for over 6500 kvm i området.

Presseinformasjon
Oslo, 17. februar 2014

Lojaliteten er og blir sterk blant leietakerne på Bryn-Helsfyr, kollektivknutepunktet rett øst for Oslo sentrum. Nå har ytterligere 14 virksomheter valgt å bli værende i området.

NAV forlenger i Grenseveien 90

Grenseveien 90 AS har signert avtale med NAV (NAV Forvaltning Styringsenhet) om forlengelse av eksisterende leieforhold i eiendommens 3., 4. og 5. etasje. Dagens løpende avtale gjelder ut 2014, og den nye avtalen gjelder for nye fire år til utløpet av 2018.

Avtalen omfatter 3034 kvm kontorer og vel 100 kvm lager i underetasjen.

Høsten 2013 signerte en annen NAV-avdeling (NAV Oslo) en ny leieavtale på ca 1000 kvm i kontorbyggets 2. etasje for ti år til utløpet av 2023. Nå leier altså NAV totalt ca 80 prosent av arealene i Grenseveien 90 for bruk til interne administrative tjenester. Byggets 1. etasje på ca 1.000 kvm er ledig for utleie.

Forlengelsesdryss i Nils Hansens vei

Leietakerne i Bryn Eiendoms gamle teglsteinsbygg i Nils Hansens vei 14 er åpenbart også fornøyde. Alle leieforholdene i eiendommen som utløp ved årsskiftet 2013/14, for totalt ca 1800 kvm, er blitt forlenget. I tillegg er det kommet en ny leietaker på 134 kvm i bygget.

I Nils Hansens vei 2 har DRÄGER SAFETY NORGE AS, som har vært leietakere i bygget siden 1988, inngått leieavtale for en ny periode. Lokalene, som er på drøyt 1100 kvm, tilpasses nå dagens behov. Convatec Norway og Leo Revisjon har også valgt å inngå avtale om ny leieperiode i samme bygg.

Samtidig har Dental Sør valgt å flytte tilbake til Bryn Eiendom, denne gang til ca 350 kvm i Østensjøveien 18.

– Dette bekrefter nok engang resultater fra undersøkelser om brukertilfredshet og statistikk for leieavtaler, sier Per Kristian Lundquist i Sandia, som er koordinator i Bryn-Helsfyr-samarbeidet. – Det er et solid kvalitetsstempel at fler enn åtte av 10 virksomheter velger å bli i området når leieavtalen utløper.

Alle de nevnte eiendommene er representert i Bryn-Helsfyr-samarbeidet, der eiendomsaktører driver omdømmebygging av området som Oslos knutepunkt for næringsvirksomhet. Deltakerne er DNB Næringseiendom, SPG Ole Deviks vei, SAJA Eiendom, Øni Eiendom v/Maya Eiendom, Aberdeen Asset Management, Basale, Oslo Areal, Fortin, Bryn Eiendom, Jotne Eiendom, HAS Investment, BundeBygg, Pecunia Eiendomsselskap, NAF, Entra Eiendom, Brødrene Jensen, Gasmann Eiendom, Sigellen, Østensjøveien 43 AS, AF Gruppen, Schage Eiendom, Eiendomsselskapet Argentum, Timms Reperbane og NCC Property Development.

For høyoppløselige bilder, kontakt: stig.jensen@bryn-helsfyr.no

For mer informasjon om Bryn-Helsfyr og Bryn-Helsfyr-prosjektet:

Besøk: www.bryn-helsfyr.no – eller kontakt:

Per Kristian Lundquist (koordinator og talsmann i prosjektet)

Telefon: 901 99 016

E-post: lundquist@bryn-helsfyr.no

 

 

 

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
BrynHelsfyr Flyfoto1 Kroppet BrynHelsfyr Flyfoto1 Kroppet