Om Bryn-Helsfyr

Byens beste tilgjengelighet

Med umiddelbar nærhet til Oslo sentrum, avganger med T-bane, buss eller tog hvert minutt og meget god tilgjengelighet via sykkel- og veinettet, er Bryn-Helsfyr et unikt og naturlig knutepunkt for næringsvirksomhet.

Med bil bruker du bare 5 minutter til sentrum og 25 minutter til Gardermoen. Til tross for nærheten til bykjernen er trafikk- og parkeringssituasjonen langt mer effektiv og behagelig enn i sentrum.

Både veinettet og T-bane-, buss- og togruter som passerer gjennom området knytter øst til vest og nord til syd. Flybussen stanser sentralt på Helsfyr hvert 20. minutt alle virkedager, og tar deg raskt og komfortabelt til og fra Gardermoen. Det er egne taxiholdeplasser både på Bryn og Helsfyr.

Se kortvideoen “Bryn-Helsfyr – Byens beste tilgjengelighet”:

 

Over 15.000 naboer

Med kontorer på Bryn-Helsfyr i Oslo er du i godt selskap. Området huser i dag mellom 15.000 og 20.000 ansatte i over 3.000 virksomheter som dekker nesten alle størrelser og bransjer.

Dette betyr ikke bare at du som leietaker har et stort og spennende lokalmarked omkring deg. Du har i tillegg så godt som alle tjenester og produkter du måtte trenge – lett tilgjengelig. Området byr blant annet på publikumsvennlige handlesentre som Fyrstikktorget og Bryn Senter og har eget hotell med utmerkede konferansefasiliteter og flere serveringssteder.

Kontorer for alle

Området har mer enn 570.000 kvm kontorlokaler. Dette utgjør et bredt og variert kontortilbud som samlet dekker alle kvalitetskrav og ønsker – til konkurransedyktige priser. Samtidig gir bebyggelse, infrastruktur og planer i området leietakerne rom for langsiktig og fleksibel planlegging og ekspansjon i samråd med byggenes eiere og forvaltere.

Langsiktige leietakere

Samlet er dette gode grunner til at Atea, COWI, Datametrix, Nexans, Intrum Justitia, Philips, NCC, NAF, Miljødirektoratet, Statens Vegvesen og mange av de andre 3.000 private og offentlige virksomhetene har funnet Bryn-Helsfyr som en rasjonell kontorlokasjon i Oslo – i et langsiktig perspektiv.

Høy områdelojalitet

De beste talsmenn og ambassadører er de eksisterende leietakerne; de som kjenner produktet gjennom lang tids erfaring. Det er derfor gledelig og verdifullt å konstantere at mer enn 8 av 10 leietakere velger å bli innenfor området når deres leiekontrakter går ut.

Industrihistorie og nostalgi…

Bryn-Helsfyr har lange tradisjoner og dype røtter som område for næringsvirksomhet. Visste du at området så tidlig som på 1800-tallet var tilholdssted for industrihistoriske perler som Fyrstikkfabrikken på Helsfyr og Bryn Teglverk? Og at det fremdeles står igjen noe av disse og andre historiske bygninger, herunder Bryn Stasjon og Grønvold Gård?

På 1800-tallet ble området utviklet til industri- og boligformål. Hovedbanen ble lagt gjennom Bryn-området midt på 1800-tallet, og dette bidro betydelig til at Bryn, sammen med Grorud, ble det viktigste industriområdet i Oslo på den tiden.

…møter modernisering og fremtid

Området har vært gjenstand for kraftig modernisering og næringsutbygging siden 60-tallet. Milliardinvesteringer i utbygging og modernisering har gjort Bryn-Helsfyr til et av Oslos viktigste næringsområder. I løpet av 10 år er kontorarealet bygget ut med 100.000 nye kvm, og en rekke bygg er rehabilitert til høy standard. Med over 570.00 kvm kontorarealer er Bryn-Helsfyr det etablerte kontor-clusteret øst for sentrum.

 

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
Les eller last ned vår områdebrosjyre: